Talentontwikkeling

De weg naar duurzaam succes is geen lineaire raketlancering, maar vergt vallen en opstaan. Vaak meermaals. Wij bieden ondersteuning en faciliteren de doorstroom van veelbelovend muziektalent.

Artiesten krijgen in hun creatieve proces te maken met verschillende obstakels: Onvoldoende kennis, gebrek aan tijd, te weinig geld, niet de juiste connecties. No Man’s Land stelt makers in staat om op eigen voorwaarden hun artistieke identiteit te ontdekken en tot nieuwe producten te komen. Authenticiteit, vernieuwingsdrift en kwaliteit staan hierbij centraal. Wij staan voor, naast en achter artiesten die moedig hun eigen weg naar de top verkennen en creëren.

Advies

Zit je met een vraag over jouw artistieke ontwikkeling, loop je tegen productionele knelpunten aan of heb je behoefte aan zakelijke begeleiding? Boek een gratis adviesgesprek van 30 minuten.

Subsidiebegeleiding    

In Nederland zijn er veel mogelijkheden om jouw artistieke ambities te realiseren met financiële steun vanuit de overheid of private fondsen. Ontdek de mogelijkheden en ontvang begeleiding bij het schrijven van je plan en de aanvraag.

Ontwikkeltraject MASTER

Artiesten met een duidelijke ontwikkelingsvraag komen in aanmerking voor MASTER. Met een helder einddoel voor ogen worden ze aan een coach gekoppeld en wordt een traject op maat uitgestippeld. De duur van het traject en het budget worden bepaald op basis van de focus: Onderzoeken, maken excelleren.

Steunfonds

In 2021 is er vanuit de Provincie Utrecht €100.000,- beschikbaar gesteld om de ontwikkeling van artiesten, makers, muzikanten, producers en rappers te stimuleren. Tot 1 november 2021 kon er een aanvraag ingediend worden tussen de €1.000,- en €10.000,-. Hier is flink op ingetekend door makers waardoor het budget ver achterbleef bij de vraag. In 2022 gaan we kijken hoe we er een vervolg aan kunnen geven. Houd de website, Instagram en Facebook in de gaten voor updates!

Vraag & antwoord

Tijdens de verschillende evenementen en activiteiten die we organiseren en faciliteren, wordt veel kennis uitgewisseld. Als organisatie vangen we zoveel mogelijk van deze kennisoverdracht op, zodat we dit onder kunnen brengen op dit platform – bijvoorbeeld op de ‘Vraag & antwoord’-pagina’s. Zo kunnen talentvolle makers zich op een toegankelijke manier verrijken met kennis over specifieke onderwerpen, namelijk:

De komende tijd blijven we deze lijst aanvullen met meer ‘Vraag & antwoord’-pagina’s.