Talentontwikkeling

No Man’s Land is er voor ambitieuze makers met durf. De weg naar duurzaam succes is namelijk geen lineaire raketlancering, maar vergt vallen en opstaan. Vaak meermaals. Wij bieden ondersteuning en faciliteren de doorstroom van veelbelovend muziektalent.

Artiesten krijgen in hun creatieve proces te maken met verschillende obstakels: Onvoldoende kennis, gebrek aan tijd, te weinig geld, niet de juiste connecties. No Man’s Land stelt makers in staat om op eigen voorwaarden hun artistieke identiteit te ontdekken en tot nieuwe producten te komen. Authenticiteit, vernieuwingsdrift en kwaliteit staan hierbij centraal. Wij staan voor, naast en achter artiesten die moedig hun eigen weg naar de top verkennen en creëren.

Advies

Zit je met een vraag over jouw artistieke ontwikkeling, loop je tegen productionele knelpunten aan of heb je behoefte aan zakelijke begeleiding? Boek een gratis adviesgesprek van 30 minuten.

Subsidiebegeleiding            

In Nederland zijn er veel mogelijkheden om jouw artistieke ambities te realiseren met financiële steun vanuit de overheid of private fondsen. Ontdek de mogelijkheden en ontvang begeleiding bij het schrijven van je plan en de aanvraag.

MASTER ontwikkeltraject

Artiesten met een duidelijke ontwikkelingsvraag komen in aanmerking voor MASTER. Met een helder einddoel voor ogen worden ze aan een coach gekoppeld en wordt een traject op maat uitgestippeld. De duur van het traject en het budget worden bepaald op basis van de focus: Onderzoeken, maken en excelleren.

Steunfonds

Vanuit Provincie Utrecht is €100.000,- beschikbaar om de ontwikkeling van artiesten, makers, muzikanten, producers en rappers te stimuleren. Je kunt tot 1 november 2021 een aanvraag indienen tussen de €1.000,- en €4.000,-. Aanvragen kan vanaf 5 oktober. Houd de website, Instagram en Facebook in de gaten voor updates!