Over No Man’s Land

No Man’s Land is een ontwikkel-, productie- en kennisplatform voor hiphop-, elektronische- en popmuziek in de stad en regio Utrecht. 

No Man’s Land is het vlaggenschip waaronder Stichting De Coöperatie bouwt aan een hybride platform, dat talentvolle makers ondersteunt en stimuleert in hun artistieke ontwikkeling en muziekcarrières. Dat doen we door het bieden van advies, begeleiding op maat en door het verzamelen en verspreiden van kennis en het investeren in netwerken. 

Binnen het kunstvakonderwijs, de culturele productiehuizen en de verschillende netwerken in de cultuur en de industrie speelt No Man’s Land een actieve rol. We zien het als onze taak om telkens de juiste inschatting te maken en verbindingen te leggen tussen de partners, zodat creativiteit zich krachtig en duurzaam kan manifesteren. 

Hierbij bieden wij de ondersteuning die makers en organisatoren nodig hebben om de volgende stap in hun proces te zetten. Met ons platform en bereik stellen wij hen in staat om op eigen voorwaarden een artistieke identiteit te ontdekken, het creatieve proces vorm te geven en tot nieuwe producten te komen. 

Voor No Man’s Land zijn de breuk- en scheidslijnen, de tussenruimtes en de rafelranden de plaatsen waar het gebeurt: zolderkamers, oefenruimtes en thuisstudio’s. Plekken waar via onderzoek en ontwikkeling nieuwe creativiteit het licht ziet en waar via spontaniteit en samenwerking nieuwe wegen ontdekt en bewandeld worden.

In talent waar we mee werken, producties die we opzetten en publiek dat ons vindt, zijn we een afspiegeling van de hedendaagse muziekscene: veelkleurig, non-conformistisch, dynamisch en noodzakelijk. 

Exceed what is by imagining what is yet to come.”

TEAM

Maurijn Teunisse           marketing & communicatie
Marco Breen                  marketing & communicatie
Loveth Besamoh           assistent marketing & digitale inhoud
Madelon Bruinhof         productie
Misha van der Winkel   artistiek coördinator
Chris van Beek               programma
Sanne Winkelmeijer      programma / zakelijke uitvoering
Jeffrey Wiering              zakelijke uitvoering

Robert Kouijzer             directeur-bestuurder

RAAD VAN TOEZICHT

Astrid Elburg               // Elburg Consultancy – Voorzitter
Caspar Nieuwenhuis // Directeur Theater HKU Utrecht
Daniël Kusse                //  Hoofd Marketing Utrecht Marketing
Chantelle Rodgers    //  Directeur LantarenVenster Rotterdam

Ontdek ons aanbod:

TALENTONTWIKKELING

No Man’s Land is een vrijplaats waar experiment en onderzoek wordt aangemoedigd en waar tijd en producten niet dwingen. We zijn er voor de gedreven nieuwkomer die meters wil maken en de gevestigde maker die verdieping zoekt:

Advies

MASTER

Steunfonds Talentvolle Makers

– Productiehuis Kosmik-No Man’s Land

 

EVENEMENTEN

We organiseren twee soorten fysieke kennisevenementen. De jaarlijkse muziekconferentie No Man’s Land in TivoliVredenburg zoekt in een open dialoog met muziekmakers, cultuurprofessionals en beleidsmakers naar oplossingen voor de problemen van vandaag en ontwikkelt de successen van morgen. Tegelijkertijd bieden we de nieuwe generatie actuele kennis en netwerk in de vorm van crash courses, panelgesprekken, demopanels en spreekuren. Met het avondprogramma Club No Man’s Land zorgen we ervoor dat jonge makers en muziekprofessionals elkaar in regio Utrecht structureel kunnen ontmoeten. De kern: verbinding & inspiratie.

No Man’s Land // Conferentie

Club No Man’s Land

No Man’s Land Online Spreekuur

 

PLATFORM

EnterNoMansLand.nl is het online platform van No Man’s Land. De kern: kennisdeling & community. We delen geschreven artikelen, podcasts, en video’s om jou te voorzien van nieuwe inzichten, een dialoog te starten of discussie uit te lokken. Ook vind je hier foto’s en kennis terug van MASTER-trajecten, Club No Man’s Land avonden en de conferentie. 

 

CONTACT

info@decooperatie.net

 

PARTNERS

No Man’s Land werkt samen met de volgende lokale, regionale en landelijke partners: