LEWIS in selectie Popronde 2022

Algemeen / Algemeen MASTER / MASTER Steunfonds / Steunfonds

De selectie van Popronde 2022 is bekend en master-act LEWIS – waarover we gisteren nog een update plaatsten – maakt dit jaar ook onderdeel uit van het rondreizende festival! Verder zijn er ook een aantal Steunfonds-acts geselecteerd.

LEWIS, die tijdens haar MASTER-traject bij No Man’s Land de eerste stappen in haar muzikale carrière heeft gezet, heeft de Popronde-selectie van 2022 gehaald! Nu de selectiecommissie uit de vele aanmeldingen heeft besloten welke artiesten zich vanaf september aan Nederland mogen presenteren, kan LEWIS zich opmaken voor een mooie tour langs verschillende steden. Over de muziek die ze maakt vertelde ze eerder: “Ik houd er niet zo van om meteen een label op m’n muziek te plakken, dus ik heb daar geen eenduidige omschrijving voor. Wel laat ik me graag inspireren door alternatieve pop, triphop en de ‘2000-sound’: wat ik daarmee bedoel zijn artiesten die muziek maken als Zero 7 en Air. Ook artiesten als Feist, Sophie Hunger, LUWTEN en nog vele anderen maken muziek die me aanspreekt en inspireert.”

Steunfonds Talentvolle Makers
Uit de Popronde-selectie rolden ook nog enkele namen die afgelopen november een toekenning kregen vanuit het Steunfonds Talentvolle Makers. Zo zullen A. Johanson, CHARLOT en DUIMALOT ook hun opwachting maken op Popronde 2022!

Popronde vindt dit jaar plaats van 10 september tot en met 3 december.