Club No Man’s Land: Versterk je multidisciplinaire netwerk

Club No Man's Land / Club No Man's Land

Hoewel Club No Man’s Land: Hoe kom ik aan shows nog maar net achter de rug is, kondigen we hierbij alweer een nieuwe ‘Club’ aan: op 6 juli leer je alles over netwerken tijdens Club No Man’s Land: Versterk je multidisciplinaire netwerk in NAR – café der kunsten!

Dide Vonk, van de podcast De Makers, is de host van de avond en interviewt drie professionals uit verschillende kunstdisciplines, namelijk Cato van Dijck, Guy Corneille en Paul Segers. Na elk interview vindt een korte performance plaats. In deze artist talks bespreken de makers onder andere hoe ze te werk gaan en wat ze doen om een groter publiek te bereiken. Hoe bouw je een goed multidisciplinair netwerk op? En waar ontmoet je elkaar? Hoe wil je gezien worden en zorg je dat mensen je ontdekken? Kortom: wat kunnen we als kunstdisciplines van elkaar leren?

Wil je ook je netwerk versterken? Zorg dat je je opgedane kennis direct in de praktijk brengt; het wordt een avond vol muziek, dans, kunst en gezelligheid!

Club No Man’s Land: Versterk je netwerk is gratis toegankelijk. Aanmelden voor de gastenlijst is noodzakelijk om entree te verzekeren. Dit doe je gemakkelijk en snel via deze link.

Houd onze socials (InstagramFacebookLinkedIn) in de gaten voor de laatste updates!

Alle info op een rijtje:
> Datum: 6 juli 2022
> Locatie: NAR – café der kunsten – Nijverheidsweg 6, Utrecht
> Deur open: 19.30 uur
> Aanvang: 20.30 uur
> Entree: meld je gratis aan voor de gastenlijst

Club No Man’s Land is hét kennis- en netwerkevenement voor aanstormende artiesten en muziekprofessionals in Midden-Nederland. Wij maken het jou zo makkelijk mogelijk om in contact te komen met gevestigde makers en doorgewinterde muziekprofessionals. Elke editie selecteren we een panel van experts om een nieuw onderwerp uitvoerig te bespreken. Luister naar het gesprek, ga een discussie aan met de panelleden of vraag ze om persoonlijk advies tijdens de borrel.