Welkom op ons nieuwe platform!

Artiesten, rappers, makers, muzikanten, producers, muziekprofessionals en beleidsmakers, welkom!

No Man’s Land ken je als de jaarlijkse muziekconferentie in TivoliVredenburg of van de regelmatige CLUB NML avonden in regio Utrecht. Met de lancering van dit gloednieuwe online muziekplatform realiseren we onze ambitie om kennis, netwerk en interactie samen te brengen in een digitale omgeving en content op een duurzame manier toegankelijk te maken. Zo zijn live panelgesprekken, reportages en crashcourses terug te kijken, krijg je nieuwe mogelijkheden tot interactie en worden makers en acts sfeervol in beeld gebracht.

Als aanjager van popcultuur en authenticiteit, draagt No Man’s Land met deze nieuwe ontwikkeling bij aan de versterking en doorstroom van veelbelovend muziektalent. Samen met artiesten, partners, het kunstvakonderwijs, de cultuursector en muziekindustrie bouwen we aan een online én offline muziekplatform waar jóuw behoeften centraal staan. Naast de conferentie en CLUB NML avonden kun je hier terecht voor advies, subsidiebegeleiding en MASTER ontwikkeltrajecten. Bouw je met ons mee?

Ga op ontdekkingstocht vanaf de homepage! Om toegang te krijgen tot exclusieve content heb een licentie nodig. Bekijk de eerste programmaonderdelen van No Man’s Land 2021, bestel je tickets en krijg hierbij 10 maanden toegang tot het platform!