Vacature: Zakelijk Coördinator

Algemeen / Algemeen

No Man’s Land heeft een positie vrij voor een zakelijk coördinator (0.6 fte).

No Man’s Land (NML) is een ontwikkel-, productie- en kennisplatform voor hiphop-, elektronische- en popmuziek in stad en regio Utrecht. NML stimuleert artistieke ontwikkeling en ondersteunt talentvolle makers in hun muziekcarrières. Dat doet NML door het bieden van advies, begeleiding op maat en door het verzamelen en verspreiden van kennis en het inzetten van haar netwerken. Als productiehuis verrijken we het landschap met vernieuwende projecten, talentvolle makers en evenementen zoals de jaarlijkse muziekconferentie No Man’s Land. Om deze makers de kans te geven zich optimaal te manifesteren, ambiëren we een omgeving die de waarde aanvoelt en tijd en ruimte faciliteert. Met partners uit stad en land werken we voortdurend aan een fundament waarop creativiteit en makers aan kracht kunnen winnen en zichtbaar kunnen worden.

Functieomschrijving:
No Man’s Land speelt met een uitgedacht programma in op het tijdsgewricht en op de behoeften van sector. We zijn bedreven in projecten ontwikkelen, netwerken verbinden en het betrekken van partners en financiering. Tegelijk moet dit in goede banen geleid worden. Het beheersbaar houden van de culturele organisatie is een balanceeract. We kijken daarin naar de afstemming tussen de vrijheid om te kunnen vernieuwen en ontwikkelen binnen de projecten en houden daarin meetbare kaders aan.

In de afgelopen periode is de organisatie in financiële omvang, netwerk en afnemers gegroeid. Deze groei vraagt om een vertaling en inbedding binnen de organisatie. De zakelijk coördinator werkt mee aan de operationele en zakelijke aspecten en bouwt mee aan de structuur van de organisatie. Dit omvat financiële planningen en budgetbeheer, personeelsbeheer (HRM) en administratieve taken. Daarnaast ben je betrokken bij de ontwikkeling van de zakelijke strategie en onderhoud je relaties met stakeholders. Het verzorgen van de fondsenwerving is een teamproces, waarbij de organisatie rondom de subsidieaanvragen de verantwoordelijkheid van de coördinator is.

We zijn daarom op zoek naar een ervaren zakelijk medewerker om de groei en structuur van de organisatie te versterken.

Wat vragen wij van jou?

 • Ontwikkelen en uitvoeren van zakelijk en financieel beleid; 
 • Fondsenwerving (strategie, werving, contacten onderhouden, verantwoorden)
 • Begroting en deelbegrotingen (opstellen, bewaken, monitoren);
 • Coördinatie jaar- en bestuursverslag;
 • Personeelsbeheer en operationele zaken;
 • Uitstekende omgang met de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Beschikt over een netwerk in de muzieksector en is op de hoogte van de landelijke ontwikkelingen;.  
 • Affiniteit met verscheidene muziekgenres;
 • Strategisch én hands on, initiatiefrijk en stevig in je schoenen;
 • Enthousiast, gedreven, communicatief en je zoekt graag de samenwerking met collega’s en partners;
 • Enkele jaren werkervaring in een gelijkende functie;
 • Een relevante opleiding op HBO-niveau.

Wat bieden wij jou?

 • Een dynamische en inspirerende werkomgeving binnen een organisatie met een duidelijke missie;
 • Een dienstverband van 0.6 fte voor bepaalde tijd (tot eind 2024) conform functieniveau 6 (CAO Poppodia & Festivals) met uitzicht op een vaste aanstelling. (Een overeenkomst op basis van freelance is bespreekbaar);
 • Reis- en onkostenvergoeding;
 • Een functie in het hart van het landelijke talentontwikkelingsveld, muziekindustrie en de omgeving van productie;
 • Een gedreven en talentvol team binnen een leerzame omgeving van vrije kennis, netwerk en ontwikkeling;
 • De ruimte en commitment om mee te groeien met de organisatie.

Reageren:
Je hoeft niet voor 100% aan alle kwalificaties te voldoen. We moedigen iedereen aan te solliciteren, die het gevoel heeft dat de functie en onze organisatie bij hem of haar past.
In je korte brief & CV lezen we vooral graag bondig terug waarom jij de geschikte kandidaat bent, wat je zou willen toevoegen en wat je vaardigheden en ambities zijn.

No Man’s Land wil in de samenstelling van haar team graag een afspiegeling zijn van de tijd en van haar werkgebied. Rijk, origineel, impulsief, gevarieerd, veelkleurig en nooit mainstream. We nodigen iedereen uit te reageren, die zich hierdoor aangesproken voelt.

Reageren kan tot en met 22-04-2024. Reageren via mail op: info@decooperatie.net ter attentie van Robert Kouijzer.
Voor vragen naar aanleiding van deze vacature kun je contact opnemen via telefoonnummer 030-2920950 of robert@decooperatie.net