Terugblik No Man’s Land 2021, vooruit richting 2022!

Conferentie / Conferentie

Onder het geluid van een klein, maar vurig applaus van het aanwezige team en partners kwamen drie dagen No Man’s Land 2021 tot een eind. Opnieuw digitaal, opnieuw vanuit TivoliVredenburg en opnieuw gegroeid in de omvang van het programma en ondersteunend netwerk.  

Meer dan 40 crash courses, panelgesprekken, inspiratiesessies en showcases werden via de beeldbuis aangeboden thuis, op kantoor of in het klaslokaal. Een programma in een belangrijke tijd, met onderwerpen als inclusiviteit, cancelcultuur en de functie van kunst in de samenleving. Dit hebben we gerealiseerd met partners met een gedeeld gevoelde noodzaak, en voor die samenwerkingen willen we alle partners bedanken. We wisten opnieuw, ondanks alle onzekerheden van het afgelopen jaar, verbindingen te leggen tussen talentvolle makers, studenten en professionals in de creatieve sector en op de tast de stappen vooruit te maken.

Check de foto’s van No Man’s Land 2021 hier.

Met No Man’s Land 2021 heeft het platform zijn vuurdoop succesvol doorstaan. Nu rest ons de taak om, mede aan de hand van dit nieuwe platform, deze verbindingen steeds meer te verduurzamen en toegankelijk te krijgen. Nu het platform bewezen heeft grote online producties te kunnen dragen, kijken we ernaar uit om in 2022 de hybride vorm van het platform, en de mogelijkheden die het biedt, door te ontwikkelen.

Namens het hele team wensen we je een fijne december, en tot ziens bij Club No Man’s Land op 12 januari!