ONGEREPT-sessie in De Helling met nieuwe MASTER-deelnemers KEEK en Tano Rivers & Stach

MASTER / MASTER

Vandaag stellen we je voor aan twee nieuwe MASTER-acts van No Man’s Land! En het mooiste is dat ze komende zondag 3 oktober beiden te bewonderen zijn in De Helling tijdens ONGEREPT!

KEEK
Tim van Keeken, alias KEEK is een uit Nijmegen afkomstige Utrechtse rapper en spoken word-artiest. Als kleine jongen was hij al volop bezig met muziek, speelde gitaar en waar een kampvuur was, was hij. Nu werkt hij hard om zijn repertoire uit te breiden en werkt hij samen met coach Darin Guermonprez aan zijn MASTER-traject.

Tano Rivers & Stach
Tano & Stach zijn twee muzikale heren uit de Domstad. Ooit zaten ze op dezelfde school waar ze ook allebei vanaf getrapt werden, om later in het leven de paden weer te zien kruizen door muziek. Nu werken ze samen met coach Reazun (die tijdens ONGEREPT ook van de partij is) aan nieuwe doelen tijdens een MASTER-traject.

ONGEREPT
In samenwerking met No Man’s Land presenteren De Helling en ONGEREPT komende zondag 3 oktober KEEK en Tano Rivers & Stach ft. Igor Herder & Reazun. De shows in De Helling beginnen om 14.30 uur; tickets vind je hier.

Houdt deze website en onze socials in de gaten: binnenkort vertellen we je meer over de MASTER-trajecten van KEEK en Tano Rivers & Stach!

 

Coverfoto: Reinier van Olderen