No Man’s Land X CTM Schrijverskamp

Club No Man's Land / Club No Man's Land

Wil jij je muzikale talent bundelen met andere songwriters en werken in een professionele studio? Meld je dan aan en maak kans om deel te nemen aan het No Man’s Land X CTM Schrijverskamp!

Tijdens het No Man’s Land X CTM Schrijverskamp op 9 juni duik je samen met A&R Manager Stephanie McGuire en verschillende artiesten van CTM Publishing de studio in. Hier werk je in groepjes aan schrijfopdrachten van de CTM-artiesten (die je hierin begeleiden) en na afloop worden de resultaten gepitcht. Wil jij ervaren hoe het is om samen met andere songwriters muziek te schrijven tijdens een professioneel schrijverskamp? Meld je dan uiterlijk op 23 mei hier aan!
LET OP: een aanmelding betekent niet automatisch dat je wordt geselecteerd. Na je aanmelding laten we vóór 2 juni weten of je bent geselecteerd.

Alle info op een rijtje:

  • Het schrijverskamp vindt plaats op 9 juni 2022 in de studio’s van CTM Publishing
  • Aanmelden kan tot en met 23 mei!
  • Vóór 2 juni hoor je of je bent geselecteerd.

Vorig jaar organiseerden we voor muziekconferentie No Man’s Land 2021 ook al een schrijverskamp met CTM. Een reportage hiervan kun je hier terugkijken! Zo heb je een impressie van hoe het schrijverskamp er ongeveer uit kan zien.