No Man’s Land 2022 op 7 december in TivoliVredenburg

Conferentie / Conferentie

Op woensdag 7 december keert No Man’s Land na twee online edities terug naar TivoliVredenburg. De muziekconferentie viert het 10-jarig jubileum met een veelzijdig programma en een nieuw showcaseprogramma.

Door het nieuwe showcaseprogramma krijgt aanstormend talent een podium. Tijdens de conferentie hosten partners als Ableton, Musicmaker en Booster Festival verschillende inspiratiesessies. Diverse curatoren organiseren verdiepende expertpanels en gevorderde makers krijgen met sessies over o.a. subsidies, contracten en prestatiedruk concrete handvatten aangereikt. Het Spreekuur biedt de nieuwe generatie artiesten en muziekindustrieprofessionals de kans om hun demo, releaseplan of Instagram-account te pitchen aan meer dan 20 professionals.

No Man’s Land onderzoekt nu een decennium lang hoe de actualiteit zich beweegt rondom het creatieproces en faciliteert discussie rond prangende vraagstukken die in de muzieksector leven. Het thema van deze jubileumeditie, Non-conformisme: De kracht van je eigen weg gaan, is gekozen omdat er een aanhoudende behoefte van het publiek is aan meer diversiteit en variatie, dat  vraagt om vernieuwende makers. Daarom biedt No Man’s Land 2022 diegenen een podium die hun nek uitsteken voor originaliteit en vernieuwing. En zoals altijd is het de plek voor alle betrokkenen uit de sector om elkaar te ontmoeten, kennis te delen en ideeën uit te wisselen.

Klik hier voor meer informatie over de conferentie en tickets. Young Professional Tickets (t/m 25 jaar) kosten €15,00 excl. servicekosten en Regular Tickets kosten €25,00 excl. servicekosten.

 

TICKETS