Nieuwe namen No Man’s Land 2022 bekend!

Conferentie / Conferentie

Op woensdag 7 december viert No Man’s Land het 10-jarig jubileum in TivoliVredenburg, met een veelzijdig programma. Vandaag presenteren we nieuwe namen voor No Man’s Land 2022.

We gaan onder andere in gesprek over hoe je een creatief idee kunt financieren, laten alle ins and outs van TikTok zien en bespreken hoe een goede fondsaanvraag tot stand komt en waar de valkuilen liggen. Midden november is het mogelijk om je in te schrijven voor Het Spreekuur, waar je de kans krijgt om een-op-een te sparren met een ervaren artiest of muziekprofessional. Zo kun je bijvoorbeeld in gesprek met Hanne Valckenaers, artiestenmanager van Eefje de Visser of Erroll Antonie, A&R manager bij BMG Rights Management. 

Samen met artiesten en labelmanagers onderzoeken we wat de voor- en nadelen zijn van je eigen weg gaan en hoe een droomdeal eruitziet. We bekijken verschillende aanvliegroutes om territorium uit te breiden, bijvoorbeeld door een focus op live spelen, muziek uitbrengen of doorbreken door middel van social media of talentenjachten.

Met de stijgende aandacht voor seksueel grensoverschrijdend gedrag en andere toxische gebeurtenissen die op de werkplaats kunnen plaatsvinden, is het noodzakelijk om hier openhartig een gesprek over te voeren. Onder andere Aafke Romeijn en LAKSHMI sluiten aan om te praten over grenzen op de werkvloer én binnen muziek als kunstuiting.

Hieronder vind je een overzicht van alle nieuwe sessies. Klik erop voor meer info.

Volgende maand maken we het hele programma van No Man’s Land 2022 bekend. Bekijk het programma-overzicht tot nu toe en bestel direct je ticket!