Meld je aan voor Het Spreekuur en het Online Feedback Café!

Conferentie / Conferentie

Het programma van No Man’s Land 2021 breidt zich vandaag uit met twee gloednieuwe aanmeldsessies! Vanaf vandaag kun je je aanmelden voor Het Spreekuur en het Online Feedback Café.

Het Spreekuur
Het Spreekuur biedt je de unieke kans om één op één te sparren met ervaren artiesten en muziekprofessionals. Zo kun je bijvoorbeeld je demo pitchen aan je favoriete producer, je releaseplan voorleggen aan een artiestenmanager of feedback krijgen op je social media-account(s) van een marketinggoeroe. Je hebt tien minuten de tijd, dus bereid je goed voor: formuleer heldere doelen en ga voor de bulls-eye. Met welke professional uit de muziekindustrie wil jij in gesprek? Check alle namen hier en meld je snel aan: VOL = VOL!

Online Feedback Café: Marketing & branding
Behoefte aan inspirerende kroegpraat over marketing en branding rondom jouw act? Kom dan zeker een drankje doen in het Online Feedback Café op No Man’s Land! Wil jij je bereik vergroten en je marketing en branding naar een hoger niveau tillen? Stuur jouw vragen in en maak kans om op een laagdrempelige manier een uur lang te sparren met Mirjam Sieben of Yolanda Ulger. In aparte online groepsgesprekken geven deze twee marketingexperts persoonlijk advies aan jou en twee andere acts. Aanmelden kan tot en met woensdag 17 november en er zijn in totaal 12 plekken beschikbaar. Wie het eerst komt, eerst maalt!

Musicmaker Demopanels
Naast deze twee nieuwe aanmeldsessies kun je je ook nog steeds aanmelden voor de twee verschillende Musicmaker Demopanels! Op 22 november maak je kans op feedback van Jairzinho, Cato van Dijck en Linde Schöne en op 23 november vormen Lukie Stalenhoef, Max van Bossé, Mahi Khalesi en Chris Dekker het demopanel.

 

Check hier het programma van No Man’s Land 2021 en koop hier je tickets!