KEES op Popronde Utrecht 2021

MASTER / MASTER

Morgen is het zover: Popronde Utrecht 2021 vindt plaats. Eindelijk weer door de hele stad met 15 locaties en 33 verschillende acts. En een van de acts is onze MASTER KEES! Ter voorbereiding op de Popronde heeft KEES in haar MASTER-traject met drummer en producer Yori Olijslagers gewerkt aan haar live-performance. De focus lag in deze sessies op het gebruik van Ableton tijdens haar liveshow. In Utrecht zal KEES haar 9e Popronde-show spelen, waarna ze er ook nog zeker zoveel te gaan heeft! Zo is Popronde voor KEES een mooie gelegenheid om veel te spelen en haar liveshow verder te ontwikkelen.

Voor Popronde Utrecht koop je een passe-partout voor €5 euro, waarmee je naar alle shows kan. Kom kijken naar KEES, om 22:00 uur in café De Zaak, en naar de vele andere vette acts!

Jadi DRoos MeijeratoomclubLuna MorgensternBahghiStellaVULVAMelleMelle JutteTizianaAndy & the AntichristJessy YasmeenJosephine OdhilANNNASØWTSocks;SportsSocksACOUSTIC ASSHOLEdidymus & maj rachelGINGEGraeme JamespuntjudithSIGNE DØYVESJoey’s Midnight ClubLE MOTATLUCASCLOUDSURFERSJuan JuanKalaallit NunaatNONCHELANGEGUYYIndigo PastelMINKAKUZKO

 

Foto: Jessie Kamp