Het Online Spreekuur | 31 januari 2024

De inschrijvingen voor het eerste Online Spreekuur van 2024 zijn geopend. Op 31 januari kun je voor het eerst dit jaar één-op-één het gesprek aan gaan met een muziekprofessional. Meer informatie over de gasten en aanmelden hieronder!

Arash Banaei

Arash Banaei (1990) is meer dan 12 jaar werkzaam in de muziekindustrie en is onder andere actief geweest in artiestenmanagement, club programmering en bij muziekzender XITE. Sinds 2019 zit Arash bij een van de grootste en meest toonaangevende B2B muziekdistributeurs FUGA, waar hij als marketing strateeg onafhankelijke platenmaatschappijen en artiesten managers ondersteunt bij het bedenken en uitrollen van hun marketing campagnes voor artiesten als De Jeugd van Tegenwoordig, MEAU, Tino Martin, Within Temptation en Froukje.

Fieke Kloppenburg

Fieke Kloppenburg begon als coördinator van Popronde Utrecht, waarna ze in 2021 haar afstudeeronderzoek bij de opleiding Kunst en Economie zich richtte op het hiphop genre binnen Popronde. Dit resulteerde in de Popronde Academy, waarmee Popronde het hele jaar door acts kan ondersteunen en begeleiden. Sinds 2022 vervult ze met veel plezier de functie als coördinator maatschappelijke projecten en talentontwikkeling (Popronde Academy). Binnen deze functie richt ze zich op allerlei zaken die Popronde als festival mooier, beter, veiliger en duurzamer kunnen maken. Daarnaast gaat ze concertzalen en festivals af als tourmanager van Prins S en de Geit.

Alexandra Mottet

Alexandra Mottet is de oprichter van Riot Bookings, een boekingskantoor gevestigd in Den Haag dat werkt met opkomende artiesten in Nederland, zoals: Fuzzy Teeth, Niko en Loveth Besamoh.

 

Alle info op een rijtje:
> Datum: 31 januari 2024
> Aanmelden: meld je gratis aan!

Houd deze website en onze socials (Instagram, Facebook, LinkedIn) in de gaten voor de laatste updates!