Het Online Spreekuur | 29 mei 2024

Het eind van de maand komt eraan en dat betekent een nieuw Online Spreekuur. Op woensdag 29 mei kun jij weer één-op-één het gesprek aan gaan met verschillende beroepsprofessionals, met dit keer:

Stephan Maaskant begon zijn carrière als ingenieur, maar zijn passie voor popmuziek en de clubscene bracht hem naar Rotown, waar hij sinds 2014 programmeur is. Zijn rol groeide snel, met nu zo’n 250 live events per jaar in Rotterdam, variërend van 100 tot 2000 bezoekers. In 2018 richtte hij samen met Minke Weeda het Left of the Dial-festival op, een jaarlijks evenement met meer dan 120 acts van over de hele wereld voor een 3-daags showcasefestival in oktober.

Noah Smits is een marketing- en mediastreeg en heeft met zijn agency voor talloze bekende en onbekende artiesten gewerkt. Tegenwoordig zet hij zich als spreker vooral in om independent artiesten te leren hoe zij een carrière kunnen opbouwen zonder afhankelijk te zijn van platenmaatschappijen met grote budgetten.

Amy Heineman begon haar carrière in de muziekindustrie in 2014 als tour- en stagemanager en volgde daarna de opleiding Music Industry Professional aan de Herman Brood Academie. Sinds 2017 werkt ze bij 3S Music Management, waar ze begon als social media-expert en snel overstapte naar artist management. Tegenwoordig richt ze zich op het managen van The Vices, Lov3less, Friday en Aafke Romeijn.

 

Alle info op een rijtje:
> Datum: woendag 29 mei 2024
> Aanmelden: meld je gratis aan!

Houd deze website en onze socials (Instagram, Facebook, LinkedIn) in de gaten voor de laatste updates!