Het Online Spreekuur | 28 februari 2024

We naderen weer het einde van de maand en dat betekent een nieuwe editie van het Online Spreekuur. Op woensdag 28 februari kun je één op één het gesprek aan gaan met een muziekprofessional. Meer informatie over de gasten en aanmelden hieronder!

Graciela Velasco

Na 10 jaar bij organisaties in de muziekindustrie te hebben gewerkt (o.a. Universal Music, Top Notch & Noah’s Ark), is Graciela afgelopen jaar een social media agency voor artiesten in de muziekindustrie gestart: trá trá. Met trá trá helpt ze artiesten met hun socialmediastrategie, branding, content en planning. Zo zorgt zij ervoor dat wat de artiesten doen en maken, met de juiste branding, zoveel mogelijk bereik genereert en er een betrokken fancommunity wordt gebouwd en onderhouden. Daarnaast is Graciela artiestenmanager van techno DJ Sandrien en is zij consultant bij organisaties in de muziekindustrie.

Carlijne Schreijer

Is mede-eigenaar van het bedrijf Riverjuke die het wereldwijde tourmanagement verzorgen van o.a.: Beabadoobee, Maisie Peters en Sampha.
Daarnaast werkt zij al zo’n tien jaar als productie-, tour- en stagemanager voor opdrachtgevers als Melkweg, Suzan & Freek, RONDÉ en Lil Kleine.

Martijn Munk

Na vier jaar bij day four management te hebben gewerkt voor o.a. Queen’s Pleasure en Indian Askin, is hij sinds februari aan de slag als artiestenmanager onder de vlag van Dune Management in Den Haag. Dune vertegenwoordigt Son Mieux, RONDÉ, Maxine en The Indien. Daarnaast houdt hij zich bezig met subsidieadvies en aanvragen voor veel verschillende artiesten en projecten. Zo ook recentelijk voor Popronde, Feng Suave, Bente, Jonna Fraser, HAEVN, Goldband en Froukje.

 

Alle info op een rijtje:
> Datum: woendag 28 februari 2024
> Aanmelden: meld je gratis aan!

Houd deze website en onze socials (Instagram, Facebook, LinkedIn) in de gaten voor de laatste updates!