Het Online Spreekuur | 28 augustus 2024

Online Spreekuur / Online Spreekuur

Het eind van de maand komt eraan en dat betekent een nieuw Online Spreekuur. Op woensdag 28 augustus kun jij weer één-op-één het gesprek aan gaan met verschillende beroepsprofessionals, met dit keer:

Lisanne Middag werkt vanuit Crystal Stone Management (2011) o.a. als artiestenmanager, projectmanager en tourmanager in de muziekindustrie. In de afgelopen 13 jaar heeft ze gewerkt met artiesten in binnen- en buitenland, waaronder Matt Simons (USA), Typhoon (NL), Judith Agaath (NL) Dion Cooper (NL), Anneke van Giersbergen (NL) en HAEVN (NL), waarbij haar focus momenteel ligt bij Matt Simons, Typhoon en Judith Agaath. Daarnaast deelt ze al vele jaren met plezier haar kennis en ervaring met studenten op de Herman Brood Academie.

Bram van der Aa is Sync Manager bij CTM Publishing, verantwoordelijk voor het pitchen van muziek en artiesten voor commercials, films, Tv-series en games. Van licenties voor kleine syncs in arthouse-films en aftermovies tot het plaatsen van muziek in wereldwijde campagnes, Netflix-series en blockbusters. Vanuit het gevarieerde roster van CTM werkt Bram met muziek van opkomend lokaal talent als internationale hitmakers.

Maria Sanchez Garcia is programmeur bij poppodium PAARD in Den Haag en bij festival Into The Great Wide Open. Daarnaast is ze gitarist voor verschillende artiesten. In haar eigen woorden heeft ze ‘de mooiste baan van de wereld’. Het leven van Maria staat volledig in het teken van muziek. Haar belangrijkste doel is het genereren van een plek voor mensen om te kunnen ontsnappen aan de dagelijkse realiteit, bijvoorbeeld in de vorm van muziekconcerten en festivals. Ze erkent het belang van een plek waar je jezelf kunt ontdekken: culturele plekken zijn daarin volgens haar essentieel. Wanneer ze zelf muziek maakt, ervaart ze dat als iets meditatiefs. Muziek is voor Maria dan ook een middel om zichzelf te leren kennen en zichzelf te uiten.

 

Alle info op een rijtje:
> Datum: woendag 28 augustus 2024
> Aanmelden: meld je hier gratis aan!

Houd deze website en onze socials (InstagramFacebookLinkedIn) in de gaten voor de laatste updates!