Het Online Spreekuur | 27 maart 2024

Op woensdag 27 maart zijn we weer terug met het Online Spreekuur. Je kunt dan weer één op één het gesprek aan gaan met één van de beroepsprofessionals. Dit keer te gast:

Yesser Khalefa

Met een achtergrond in bedrijfsrecht maakt hij de kleine lettertjes minder groot dan nodig is. Zijn vermogen om zowel creatief als analytisch te zijn, komt van pas bij het schrijven van projectplannen en financieringsaanvragen voor artiesten. Bovendien beoordeelt hij financieringsaanvragen voor het AFK. Momenteel verzorgt hij het copyrights management van het artiestenroster van REBIS (KOVACS, Thomas Azier, COLLIGNON, Ruben Hein, Pieter de Graaf, MAURINO, PINK OCULUS en Andert Tysma). Tot slot doet hij ook het management van zijn soulbrother Johnny loves me.

Britney Nijkamp

Britney werkt momenteel vier jaar bij LAB Music, waar ze voornamelijk verantwoordelijk is voor het pitchen van nieuwe muziek naar alle streaming services en het uitvoeren van promotiecampagnes voor verschillende artiesten. Bij LAB Music werkt ze met artiesten zoals Goldband, WIES, Klangstof, Someone, Mell & Vintage Future en nog veel meer. Ook was ze hiervoor werkzaam als coördinator van Popronde Utrecht.

Lisa de Jongh

Lisa de Jongh is Programmeur Pop bij Tivolivredenburg. Als programmeur is ze verantwoordelijk voor een deel van het inhoudelijke beleid – van het ontwikkelingen van nieuwe (festival)concepten en het boeken van nieuw talent, tot het binnenhalen van de grootste internationale namen en die op de juiste locaties programmeren. Lisa de Jongh is daarnaast ook adviescommissielid bij het Cultuurfonds, waar ze muzikanten en stichtingen adviseert over aanvragen in de regio Amsterdam.

Alle info op een rijtje:
> Datum: woendag 27 maart 2024
> Aanmelden: meld je gratis aan!

Houd deze website en onze socials (Instagram, Facebook, LinkedIn) in de gaten voor de laatste updates!