Het Online Spreekuur | 25 september 2024

Het eind van de maand komt eraan en dat betekent een nieuw Online Spreekuur. Op woensdag 25 september kun jij weer één-op-één het gesprek aan gaan met verschillende beroepsprofessionals, met dit keer:

Koen Keijsers
Koen Keijsers is één van de founders van Boemklap Industries; de creatieve partner voor artiesten, festivals en alle andere partijen die zich in de muziekindustrie bewegen. Iedere dag wordt er bij Boemklap Industries, tussen de koffiepauzes door, druk gewerkt aan marketing- en brandingstrategieën, contentconcepting en -creatie, online advertenties en verslaglegging van shows van artiesten en festivals. Onder andere Chef’Special, DI-RECT, Colin Benders, Pinkpop, Lowlands en WIES horen tot hun klantenbestand.

Bob Donkers
Bob Donkers is manager van Komodo, THAMES en The Grand East. Hij specialiseert in (independent) release strategie en branding.Met S.I.R. mgmt wil Bob van de wereld een betere plek maken door kunstenaars in staat te stellen hun boodschap via hun kunst te verspreiden. Bob helpt artiesten hun kunst om te zetten in productideeën en door de zakelijke kant ervan te verzorgen. Bij voorkeur als (project)manager, maar ook als brandmanager en schrijver van subsidieaanvragen.

Pernella Vermeulen
Pernella Vermeulen (25) heeft “van je hobby je werk maken” iets te letterlijk genomen en is al jaren actief in de muziekindustrie. Wat begon als vrijwilligerswerk bij Astrant Ede en festivals, groeide uit tot functies als productieassistent bij Grasnapolsky Festival en een marketingstage bij Virgin Music Benelux. Nu werkt ze bij Double Vee Concerts, waar ze promo en marketing verzorgt voor artiesten zoals Hollow Coves, Big Thief, Jack Johnson, Eels en Nederlandse acts als Leah Rye en Ciao Lucifer. Ze specialiseert zich daarnaast in branding en social media voor opkomende artiesten. Tijdens haar afstuderen ontwikkelde ze de Branding Starterskit, waarmee ze artiesten helpt zich professioneel te presenteren.

Met wie ga jij het gesprek aan? Schrijf je in via deze link

 

Alle info op een rijtje:
> Datum: woendag 25 september 2024
> Aanmelden: meld je hier gratis aan!

Houd deze website en onze socials (InstagramFacebookLinkedIn) in de gaten voor de laatste updates!