Het Online Spreekuur | 24 april 2024

Op woensdag 24  april zijn we weer terug met het Online Spreekuur. Je kunt dan weer één op één het gesprek aan gaan met één van de beroepsprofessionals. Dit keer te gast:

Sam Heegstra

Sam Heegstra is muziekprogrammeur bij het Groningse ontdek-festival Grasnapolsky, verantwoordelijk voor het boeken van voorprogramma’s bij Utrechts poppodium EKKO en houdt zich daarom constant bezig met het zoeken van opkomend talent en nieuwe geluiden in Nederland.

 

Eva Middendorp

Eva Middendorp, oprichter van muziekmarketingbureau, is al 6 jaar actief in de muziek industrie. Wat begon bij een social media stage bij Armin van Buuren/Armada Music groeide uit tot vele samenwerkingen op het gebied van strategie, marketing en content creatie met verschillende record labels en artiesten. Ze is de marketeer achter vele toonaangevende Spotify playlists, maar richt zich daarnaast ook op show en release campagnes. Zo werkt ze op dit moment bijvoorbeeld aan de Europese tour van Pete Philly & Perquisite en de releases van Jeangu Macrooy.

 

Seppl Kretz

Seppl Kretz is creative director en music supervisor in de wereld van media en reclame. Hij heeft meerdere internationale prijzen gewonnen voor zijn werk met merken als Heineken, Renault en Diesel. In 2022 begon Seppl Magma Music Agency. Met Magma wilt Seppl de kwaliteit in muziek voor media wereldwijd op een nog hoger niveau brengen.

 

Alle info op een rijtje:
> Datum: woendag 24 april 2024
> Aanmelden: meld je gratis aan!

Houd deze website en onze socials (Instagram, Facebook, LinkedIn) in de gaten voor de laatste updates!