Club No Man’s Land: vergroot je live netwerk

Op 9 april keren we terug naar De Helling voor een gloednieuwe Club No Man’s Land editie. Met dit keer: ‘Club No Man’s Land: vergroot je live netwerk’ waarin we alles bespreken rondom het live-circuit samen met een netwerk avond.

Op deze netwerkavond ontmoeten programmeurs, boekers en artiesten elkaar en bespreken we de live-scene in detail. Hoe kom je aan optredens? Hoe benader je een boeker of programmeur? Wat is een goede gage? En hoe verzamel je een goed team rondom je act? Voorafgaand aan het panel kun je je inschrijven voor een groepsspreekuur met een boeker of programmeur waarin je antwoord krijgt op al jouw vragen. Aan het eind van de avond borrelen we nog even na, dé kans om jouw netwerk te verbreden!

Club No Man’s Land is gratis toegankelijk. Aanmelden voor de gastenlijst is noodzakelijk om entree te verzekeren. Dit doe je gemakkelijk en snel via deze link.

Nieuw deze editie: ‘Het Groeps Spreekuur’
Voorafgaand aan het panel kun je je inschrijven voor een groepsspreekuur met één van de boekers of programmeurs, waarin je antwoord krijgt op al jouw vragen. Inschrijven doe je gratis via deze link.

Boekers groepsspreekuur
Schrijf je in voor het boekers groepsspreekuur. In dit groepsspreekuur ga je met vijf andere makers en aspirant boekers in gesprek met een boeker. Je komt hier alles te weten over wat een boeker voor artiesten kan betekenen, hoe een samenwerking met een boeker eruit ziet, wat een gebruikelijk percentage is én antwoord op de vraag: wat zijn laagdrempelige plekken om je act weg te zetten?

Programmeurs groepsspreekuur
Schrijf je in voor het programmeurs groepsspreekuur. In dit groepsspreekuur ga je met vijf andere makers en aspirant programmeurs in gesprek een programmeur. Je komt hier alles te weten over het vak van programmeren. Hoe benader je een programmeur? En wat voor speelruimte is er voor nieuw talent?

Alle info op een rijtje:
> Datum: 9 april 2024
> Locatie: De Helling – Helling 7, 3523 CB Utrecht 
> Groepsspreekuur: 19:30 uur
> Aanvang: 20:15 uur
> Panel: 20:30 – 21:30
> Borrel vanaf 21:30
> Entree: meld je gratis aan voor de gastenlijst

Houd deze website en onze socials (InstagramFacebookLinkedIn) in de gaten voor de laatste updates!