Club No Man’s Land: Van artistieke visie naar plan, begroting en executie

Club No Man's Land / Club No Man's Land

Op 9 maart 2022 keert Club No Man’s Land terug met een speciale post-lockdown editie!

Je hoofd zit vol briljante ideeën, maar waar begin je met het concretiseren van deze plannen? Hoe ziet de stip op jouw horizon eruit, welke stappen moet je maken om hier te komen en hoe maak je een haalbare planning? Met welke mensen ga je samenwerken en hoeveel geld is hier precies voor nodig? Hoe maak je het verschil, hoe wordt er naar je gekeken, waarom is het verschil (authentiek zijn) maken belangrijk? Een panel – bestaande uit Bob Donkers, Ruby van den Brink, Leonard Luka en host Coen Witteveen – staat paraat om jouw vragen te beantwoorden, hun ervaringen te delen en je te voorzien van tips & tricks.

Via het Steunfonds Talentvolle Makers verdeelde No Man’s Land in samenwerking met De Helling, FLUOR en KOSMIK €100.000 onder getalenteerde makers in de provincie Utrecht. Maar liefst 28 artiesten kregen een financiële boost om hun dromen en ambities te stimuleren. Op basis van hun aanvragen geven we dit panelgesprek vorm en creëren we voldoende ruimte voor vragen aan experts en ontmoeting tussen makers.

Club No Man’s Land is gratis toegankelijk. Aanmelden voor de gastenlijst is noodzakelijk om entree te verzekeren. Dit doe je gemakkelijk en snel via deze link.

Alle info op een rijtje:
> Datum: 9 maart 2022
> Locatie: De Helling – Helling 7, Utrecht
> Deur open: 19.30 uur
> Aanvang: 20.00 uur
> Entree: Meld je gratis aan voor de gastenlijst

 

Houd deze website en onze socials (Instagram, Facebook, LinkedIn) in de gaten voor de laatste updates!

NB: oorspronkelijk stond deze editie van Club No Man’s Land gepland op 8 december 2021. Wegens de restricties van de afgelopen maanden is deze verplaatst naar de definitieve datum van 9 maart.

Club No Man’s Land is hét kennis- en netwerkevenement voor aanstormende artiesten en muziekprofessionals in Midden-Nederland. Wij maken het jou zo makkelijk mogelijk om in contact te komen met gevestigde makers en doorgewinterde muziekprofessionals. Elke editie selecteren we een panel van experts om een nieuw onderwerp uitvoerig te bespreken. Luister naar het gesprek, ga een discussie aan met de panelleden of vraag ze om persoonlijk advies tijdens de borrel.