Club No Man’s Land: Rhymes & Lines

Club No Man's Land / Club No Man's Land

Op 5 oktober bundelen No Man’s Land, 030netwerk en HolyBladInc hun krachten in De Helling!

PAX the humanoid interviewt aan het begin van de avond Q’n en Bennii over het proces in de studio en hoe al hun creatieve ideeën de weg naar buiten vinden. 

Aansluitend is er een programma waar hiphop artiesten uit Utrecht in de spotlight gezet worden. Rappers Dice, Slick Thug en STACH x TANO zullen de open mic sessie aftrappen, waarna er ruimte is om zelf het podium op te stappen!

Club No Man’s Land is gratis toegankelijk. Aanmelden voor de gastenlijst is noodzakelijk om entree te verzekeren. Dit doe je gemakkelijk en snel via deze link.

Alle info op een rijtje:
> Datum: 5 oktober 2022
> Locatie: De Helling – Helling 7, Utrecht
> Deur open: 19.00 uur
> Aanvang: 19.30 uur
> Entree: meld je gratis aan voor de gastenlijst

Houd deze website en onze socials (InstagramFacebookLinkedIn) in de gaten voor de laatste updates!

Club No Man’s Land is hét kennis- en netwerkevenement voor aanstormende artiesten en muziekprofessionals in Midden-Nederland. Wij maken het jou zo makkelijk mogelijk om in contact te komen met gevestigde makers en doorgewinterde muziekprofessionals. Elke editie selecteren we een panel van experts om een nieuw onderwerp uitvoerig te bespreken. Luister naar het gesprek, ga een discussie aan met de panelleden of vraag ze om persoonlijk advies tijdens de borrel.