Club No Man’s Land: Rhymes & Lines

Club No Man's Land / Club No Man's Land

Er staat een nieuwe editie van Club No Man’s Land voor de deur! Op woensdag 3 mei bespreken we tijdens ‘Club No Man’s Land: Rhymes & Lines’ in samenwerking met 030netwerk de ins en outs van het samenwerken in het schrijf- en opneemproces.

Hoe vind je de juiste producer voor jouw muziek? Welke methoden zijn er om je product creatief vorm te geven? Aansluitend zetten hosts 3wish en Bengi urban artiesten uit Utrecht in de spotlights. Een maand later organiseren we een schrijverskamp in Wisseloord Studios in samenwerking met BMG!

Club No Man’s Land is gratis toegankelijk. Aanmelden voor de gastenlijst is noodzakelijk om entree te verzekeren. Dit doe je gemakkelijk en snel via deze link.

Alle info op een rijtje:
> Datum: 3 mei 2023
> Locatie: De Helling – Helling 7, 3523 CB Utrecht 
> Deur open: 19:30 uur
> Aanvang: 20:00 uur
> Entree: meld je gratis aan voor de gastenlijst

Houd deze website en onze socials (InstagramFacebookLinkedIn) in de gaten voor de laatste updates!

Club No Man’s Land is hét kennis- en netwerkevenement voor aanstormende artiesten en muziekprofessionals in Midden-Nederland. Wij maken het jou zo makkelijk mogelijk om in contact te komen met gevestigde makers en doorgewinterde muziekprofessionals. Elke editie selecteren we een panel van experts om een nieuw onderwerp uitvoerig te bespreken. Luister naar het gesprek, ga een discussie aan met de panelleden of vraag ze om persoonlijk advies tijdens de borrel.