Club No Man’s Land: Professionaliseren van je releaseproces

Club No Man's Land / Club No Man's Land

Het is weer tijd voor een nieuwe Club No Man’s Land! Op 28 september organiseren we een editie in KOSMIK.

Tijdens deze avond bespreken we de ins en outs van het releaseproces. Hoe zorg je dat je muziek overal online komt? En wat is hierin de beste keuze? Welke partijen kun je betrekken bij je release? En hoe zorg je dat je gezien wordt tussen de grote hoeveelheid releases die dagelijks het daglicht bereiken? We bespreken het met experts op het gebied van distributie, publishing en marketing. 

Een panel – bestaande uit Diggy Dex, Lukie Stalenhoef, Paul Ankersmit, Ginger en host Rens Weijenborg – staat paraat om jouw vragen te beantwoorden, hun ervaringen te delen en je te voorzien van tips & tricks. Ook staat er een showcase van Raven Kangee op het programma.

Club No Man’s Land is gratis toegankelijk. Aanmelden voor de gastenlijst is noodzakelijk om entree te verzekeren. Dit doe je gemakkelijk en snel via deze link.

Alle info op een rijtje:
> Datum: 28 september 2022
> Locatie: KOSMIK – Heiligenbergerweg 144,  Amersfoort
> Deur open: 19.30 uur
> Aanvang: 20.00 uur
> Entree: meld je gratis aan voor de gastenlijst

Houd deze website en onze socials (InstagramFacebookLinkedIn) in de gaten voor de laatste updates!

Club No Man’s Land is hét kennis- en netwerkevenement voor aanstormende artiesten en muziekprofessionals in Midden-Nederland. Wij maken het jou zo makkelijk mogelijk om in contact te komen met gevestigde makers en doorgewinterde muziekprofessionals. Elke editie selecteren we een panel van experts om een nieuw onderwerp uitvoerig te bespreken. Luister naar het gesprek, ga een discussie aan met de panelleden of vraag ze om persoonlijk advies tijdens de borrel.