Club No Man’s Land: mee in het ritme van TikTok & IG Reels

Dinsdag 5 maart is de eerste Club No Man’s Land van dit jaar! Met dit keer ‘Club No Man’s Land: mee in het ritme van TikTok & IG Reels’. Waarin we alle bespreken rondom TikTok en IG Reels.

Want hoe werken de algoritmes van TikTok en IG Reels? Hoe zorg je dat jouw video opgepakt wordt door het algoritme en hoe kun jij opvallen?

In deze workshop duiken we samen met, Melanie Kool (Senior Creative & Strategist bij Top Notch & Noah’s Ark), Sarah Julia (artiesten) en host Maks (Radio DJ & Artiest), dieper in het muzikale gebruik van TikTok en IG Reels. Wat kunnen deze platforms betekenen voor jouw brand als artiest? Welke praktische tips kun je gebruiken om met jouw release op te vallen tussen de duizenden video’s? Hoe kietel je de algoritmes, maar blijf je dicht bij jezelf? Samen met ervaren marketeers en muzikanten praten we over de ins -en outs van TikTok en IG Reels!

Club No Man’s Land is gratis toegankelijk. Aanmelden voor de gastenlijst is noodzakelijk om entree te verzekeren. Dit doe je gemakkelijk en snel via deze link.

Alle info op een rijtje:
> Datum: 5 maart 2024
> Locatie: De Helling – Helling 7, 3523 CB Utrecht 
> Deur open: 19:30 uur
> Aanvang: 20:00 uur
> Entree: meld je gratis aan voor de gastenlijst

Houd deze website en onze socials (InstagramFacebookLinkedIn) in de gaten voor de laatste updates!

Club No Man’s Land is hét kennis- en netwerkevenement voor aanstormende artiesten en muziekprofessionals in Midden-Nederland. Wij maken het jou zo makkelijk mogelijk om in contact te komen met gevestigde makers en doorgewinterde muziekprofessionals. Elke editie selecteren we een panel van experts om een nieuw onderwerp uitvoerig te bespreken. Luister naar het gesprek, ga een discussie aan met de panelleden of vraag ze om persoonlijk advies tijdens de borrel.