Club No Man’s Land: Marketing & Releases

Club No Man's Land / Club No Man's Land

Club No Man’s Land keert terug na de zomer! Op dinsdag 5 september bespreken we tijdens Club No Man’s Land: Marketing & Releases in De Helling de beste manier om jouw muziek bij je doelgroep te krijgen.

Je hebt al je energie en aandacht gestoken in het maken van je track, een goede mix & master en een mooi artwork geregeld. Nu is het tijd om te releasen, maar hoe zorg je ervoor dat het publiek je muziek hoort? Wie is eigenlijk jouw doelgroep en hoe bereik je die? Welke kanalen kun je hiervoor inzetten en hoe kun je creatief te werk gaan in je promotieplan? Tijdens deze editie van Club No Man’s Land kijken we met verschillende muziekprofessionals naar deze vraagstukken en zorgen we ervoor dat jij aan het eind van de avond de kennis hebt om zo veel mogelijk aandacht te creëren voor jouw release.

Club No Man’s Land is gratis toegankelijk. Aanmelden voor de gastenlijst is noodzakelijk om entree te verzekeren. Dit doe je gemakkelijk en snel via deze link.

Alle info op een rijtje:
> Datum: 5 september 2023
> Locatie: De Helling – Helling 7, 3523 CB Utrecht 
> Deur open: 19:30 uur
> Aanvang: 20:00 uur
> Entree: meld je gratis aan voor de gastenlijst

Houd deze website en onze socials (InstagramFacebookLinkedIn) in de gaten voor de laatste updates!

Club No Man’s Land is hét kennis- en netwerkevenement voor aanstormende artiesten en muziekprofessionals in Midden-Nederland. Wij maken het jou zo makkelijk mogelijk om in contact te komen met gevestigde makers en doorgewinterde muziekprofessionals. Elke editie selecteren we een panel van experts om een nieuw onderwerp uitvoerig te bespreken. Luister naar het gesprek, ga een discussie aan met de panelleden of vraag ze om persoonlijk advies tijdens de borrel.