Club No Man's Land x KOSMIK x FLUOR

Club No Man’s Land: Hoe maak je een goed plan?

Club No Man's Land / Club No Man's Land

Het is weer tijd voor een nieuwe Club No Man’s Land! Op donderdag 2 maart organiseren we een editie in FLUOR samen met KOSMIK.

Je hoofd zit vol nieuwe muzikale ideeën, maar hoe zorg je ervoor dat je deze ook daadwerkelijk kunt uitvoeren? Onder leiding van host Coen Witteveen bespreken we samen met Nana Adjoa, Bob Donkers en Lisanne Middag de ins en outs van het maken van een goed plan. Hoe stel je haalbare deadlines? Wat en wie betrek je bij je project op welk moment? En hoe schrijf je dit op zodat je kunt zorgen voor een passende financiering? We maken het in deze sessie concreet!

Om de avond af te sluiten staat er een showcase van Kahmeya op het programma.

Club No Man’s Land is gratis toegankelijk. Aanmelden voor de gastenlijst is noodzakelijk om entree te verzekeren. Dit doe je gemakkelijk en snel via deze link.

Alle info op een rijtje:
> Datum: 2 maart 2023
> Locatie: FLUOR – Oliemolenhof 22, 3812 PB Amersfoort
> Deur open: 19.30 uur
> Aanvang: 20.00 uur
> Entree: meld je gratis aan voor de gastenlijst

Houd deze website en onze socials (InstagramFacebookLinkedIn) in de gaten voor de laatste updates!

Club NML x KOSMIK x FLUOR

Club No Man’s Land is hét kennis- en netwerkevenement voor aanstormende artiesten en muziekprofessionals in Midden-Nederland. Wij maken het jou zo makkelijk mogelijk om in contact te komen met gevestigde makers en doorgewinterde muziekprofessionals. Elke editie selecteren we een panel van experts om een nieuw onderwerp uitvoerig te bespreken. Luister naar het gesprek, ga een discussie aan met de panelleden of vraag ze om persoonlijk advies tijdens de borrel.