Club No Man’s Land: Hoe kom ik aan shows?

Club No Man's Land / Club No Man's Land

Het is weer tijd voor een nieuwe Club No Man’s Land! Op 25 mei organiseren we opnieuw een fysieke editie in het café van De Helling.

De concertzalen zijn weer open en we mogen weer spelen! Maar hoe zorg je er nou voor dat jíj ergens kunt optreden? De podiumagenda’s zitten overal vol en als beginnende maker kom je er moeilijk tussen. Welke mogelijkheden zijn er? En wie benader ik hiervoor? Tijdens Club No Man’s Land op 25 mei bespreekt een panel van professionals alle opties om met je act naar buiten te treden en vlieguren te maken. En natuurlijk is er na afloop weer een borrel, dus zorg dat je erbij bent!

Wie de panelleden zijn, maken we de komende weken bekend. Dus houd onze socials (InstagramFacebookLinkedIn) in de gaten voor de laatste updates!

Club No Man’s Land is gratis toegankelijk. Aanmelden voor de gastenlijst is noodzakelijk om entree te verzekeren. Dit doe je gemakkelijk en snel via deze link.

Alle info op een rijtje:
> Datum: 25 mei 2022
> Locatie: De Helling – Helling 7, Utrecht
> Deur open: 19.30 uur
> Aanvang: 20.00 uur
> Entree: Meld je gratis aan voor de gastenlijst

 

Club No Man’s Land is hét kennis- en netwerkevenement voor aanstormende artiesten en muziekprofessionals in Midden-Nederland. Wij maken het jou zo makkelijk mogelijk om in contact te komen met gevestigde makers en doorgewinterde muziekprofessionals. Elke editie selecteren we een panel van experts om een nieuw onderwerp uitvoerig te bespreken. Luister naar het gesprek, ga een discussie aan met de panelleden of vraag ze om persoonlijk advies tijdens de borrel.