Club No Man’s Land: Fix je shows

Club No Man's Land / Club No Man's Land

Dinsdag 3 oktober is er weer een nieuwe editie van Club No Man’s Land! Met dit keer ‘Club No Man’s Land: Fix je shows’ waarin we alles bespreken rondom liveshows en boekingen.

Want hoe maak je eigenlijk een goede liveshow? Hoe behoud je de gehele set de aandacht van de zaal? Én hoe zorg je ervoor dat je een verpletterende indruk achter laat?

We hebben het ook over misschien wel dé grootste uitdaging van artiesten: Hoe fix je shows? Wat zijn de personen die je hiervoor moet benaderen en wat is een realistisch voorstel? We geven antwoord op deze vragen én meer, zodat jij met je act het podium kunt betreden en vlieguren maken.

Club No Man’s Land is gratis toegankelijk. Aanmelden voor de gastenlijst is noodzakelijk om entree te verzekeren. Dit doe je gemakkelijk en snel via deze link.

Alle info op een rijtje:
> Datum: 3 oktober 2023
> Locatie: De Helling – Helling 7, 3523 CB Utrecht 
> Deur open: 19:30 uur
> Aanvang: 20:00 uur
> Entree: meld je gratis aan voor de gastenlijst

Houd deze website en onze socials (InstagramFacebookLinkedIn) in de gaten voor de laatste updates!

Club No Man’s Land is hét kennis- en netwerkevenement voor aanstormende artiesten en muziekprofessionals in Midden-Nederland. Wij maken het jou zo makkelijk mogelijk om in contact te komen met gevestigde makers en doorgewinterde muziekprofessionals. Elke editie selecteren we een panel van experts om een nieuw onderwerp uitvoerig te bespreken. Luister naar het gesprek, ga een discussie aan met de panelleden of vraag ze om persoonlijk advies tijdens de borrel.