Club No Man’s Land: Financier jouw creatieve idee

Club No Man's Land / Club No Man's Land

Hoewel de vorige ‘Club’ nog maar net achter de rug is, kondigen we hierbij alweer een nieuwe editie aan. Op 5 april leer je alles over het financieren van jouw creatieve idee tijdens ‘Club No Man’s Land: Financier jouw creatieve idee’ in De Helling!

In de muzieksector zijn verschillende manieren om inkomsten te genereren. De een heeft een krantenwijk, de ander werkt het liefst met subsidies, sponsordeals of crowdfunding. Hoe zorg je voor een goede balans waarbij er genoeg ruimte en tijd is voor dat wat je het liefste doet: muziek maken. In deze sessie, gehost door XILLAN, gaan Latanya Alberto, Tim van der Zalm en een nog bekend te maken professional met elkaar in gesprek over wat voor hen werkt in de financiering van hun creatieve ideeën.

Club No Man’s Land is gratis toegankelijk. Aanmelden voor de gastenlijst is noodzakelijk om entree te verzekeren. Dit doe je gemakkelijk en snel via deze link.

Voorafgaand aan ‘Club No Man’s Land: Financier jouw creatieve idee’ organiseren we een fysiek spreekuur tussen 19:20 uur en 20:20 uur. Je kunt dan het gesprek aangaan met een professional uit de muzieksector. Voor Het Spreekuur moet je je inschrijven via deze link.

Alle info op een rijtje:
> Datum: 5 april 2023
> Locatie: De Helling – Helling 7, 3523 CB Utrecht 
> Deur open: 20.00 uur
> Aanvang: 20.30 uur
> Entree: meld je gratis aan voor de gastenlijst

Houd deze website en onze socials (InstagramFacebookLinkedIn) in de gaten voor de laatste updates!

Club No Man’s Land is hét kennis- en netwerkevenement voor aanstormende artiesten en muziekprofessionals in Midden-Nederland. Wij maken het jou zo makkelijk mogelijk om in contact te komen met gevestigde makers en doorgewinterde muziekprofessionals. Elke editie selecteren we een panel van experts om een nieuw onderwerp uitvoerig te bespreken. Luister naar het gesprek, ga een discussie aan met de panelleden of vraag ze om persoonlijk advies tijdens de borrel.