Vacature: Coördinator Programma

Algemeen / Algemeen

No Man’s Land heeft een positie vrij voor een programmacoördinator muziekconferentie (0.4 fte)

No Man’s Land (NML) is een ontwikkel-, productie- en kennisplatform voor hiphop-, elektronische- en popmuziek in stad en regio Utrecht. NML stimuleert artistieke ontwikkeling en ondersteunt talentvolle makers in hun muziekcarrières. Dat doet NML door het bieden van advies, begeleiding op maat en door het verzamelen en verspreiden van kennis en het inzetten van haar netwerken. Als productiehuis verrijken we het landschap met vernieuwende projecten, talentvolle makers en evenementen zoals de jaarlijkse muziekconferentie No Man’s Land. Om deze makers de kans te geven zich optimaal te manifesteren, ambiëren we een omgeving die de waarde aanvoelt en tijd en ruimte faciliteert. Met partners uit stad en land werken we voortdurend aan een fundament waarop creativiteit en makers aan kracht kunnen winnen en zichtbaar kunnen worden.

Functieomschrijving:
Coördinator programma bij No Man’s Land betekent een dynamische functie met een veelzijdig pakket aan taken binnen een talentvol en gedreven team. De functie heeft een plek binnen het kernteam en de werkzaamheden dragen bij aan de strategie van de programma’s. De coördinator werkt aan het samenstellen en uitvoeren van het jaarlijkse programma voor de muziekconferentie. Daarnaast is het programmeren van de Club No Man’s Land avonden (6x per jaar) onderdeel van de opdracht. Deze verantwoordelijkheid deel je met het ervaren programmateam. Samen met het team werk je de eerste contouren verder uit en ontwikkel je de verschillende onderdelen binnen het programma. Jij staat in contact met een netwerk van specialisten en professionals uit de muziekindustrie, het kunstvakonderwijs en uit de cultuursector, die je behendig en inhoudelijk aan het programma verbindt. Binnen het programma zijn we op zoek naar de juiste combinaties van panelleden, verschillende achtergronden en de inhoud. Wat speelt er, wie heeft er een interessante visie op en wat dient het belang van het publiek, zijn vragen die telkens de afwegingen bepalen.
Omdat in onze organisatie in de meeste gevallen de inhoud het verhaal maakt en daarmee het project aanstuurt, werk je vervolgens veel samen met productie en marketing en zorg je ervoor dat de juiste content overgedragen wordt.

No Man’s Land speelt zich af in de actualiteit van de maker en binnen het landelijke artistiek en culturele domein. Het vergt van de coördinator dat deze op de hoogte is van maatschappelijke ontwikkelingen. De functie vergt een actieve communicatie en vraagt om flexibiliteit en inzicht in het benaderen van, en bewegen in, netwerken. Eenmaal actief legt de coördinator een sterke basis voor diens verdere ontwikkeling binnen de sector. Gevraagd en ongevraagd geef je advies, je brengt inspiratie in en bent een fijne collega om mee samen te werken. Hetzelfde bieden wij jou; gelijke omstandigheden in een fijn team om mee samen te werken.

Wat vragen wij van jou?

 • Ervaring met het ontwikkelen van (kennis) programma’s;
 • Productioneel / organisatorisch vermogen; 
 • Gevoel voor het genuanceerd (op basis van inhoud) bijeenbrengen van verschillende netwerken;
 • Goede schrijfvaardigheid en heldere communicatie; 
 • Goed analytisch vermogen en hands-on mentaliteit;
 • Ervaring in de muzieksector / podiumkunsten / kunstvakonderwijs; 
 • Op de hoogte van maatschappelijke ontwikkelingen; 
 • Enthousiast, gedreven, communicatief en je zoekt graag de samenwerking met collega’s en partners;
 • Enkele jaren werkervaring in een gelijkende functie; 
 • Een relevante opleiding op HBO-niveau.

Wat bieden wij jou?

 • Een dynamische en inspirerende werkomgeving binnen een organisatie met een duidelijke missie;
 • Een dienstverband van 0.4 fte voor bepaalde tijd conform functieniveau 6 (CAO Poppodia en Festivals) of een marktconforme overeenkomst tot einde jaar (16 uur p/w) op freelancebasis. Er is uitzicht op een vaste aanstelling of vervolgovereenkomst; 
 • Reis- en onkostenvergoeding;
 • Werken in het hart van het landelijke veld van talentontwikkeling, makers en haar omgeving van productie;
 • Een leerzame omgeving van vrije kennis, netwerk en ontwikkeling;
 • De ruimte en commitment om mee te groeien met de organisatie.

Reageren:
Je hoeft niet voor 100% aan alle kwalificaties te voldoen. We moedigen iedereen aan te solliciteren, die het gevoel heeft dat de functie en onze organisatie bij hen past. In je korte brief & CV lezen we vooral graag bondig terug waarom jij de geschikte kandidaat bent, wat je zou willen toevoegen en wat je vaardigheden en ambities zijn.

Reageren kan tot en met 22-04-2024 via mail op info@decooperatie.net ter attentie van Robert Kouijzer.
Voor vragen naar aanleiding van deze vacature kun je contact opnemen via telefoonnummer 030-2920950 of robert@decooperatie.net.