No Man's Land

Inloggen

In de afgelopen jaren hebben we zeven prachtige edities van No Man’s Land neergezet. Van Kytopia aan de Zeedijk via Tivoli Oudegracht uiteindelijk naar TivoliVredenburg; elke editie weer groter en uitgebreider dan het jaar ervoor. Vorig jaar mochten we op de 30 programma-onderdelen meer dan 600 bezoekers verwelkomen in TivoliVredenburg.

2020 vraagt om een nieuwe aanpak en geeft vorm aan de volgende mijlpaal: de lancering van ons spiksplinternieuwe online platform enternomansland.nl. Hiermee realiseren we onze jarenlange ambitie om kennis, netwerk en interactie samen te brengen in een online omgeving en op duurzame wijze toegankelijk te maken. Met de integratie van een digitale community groeit No Man’s Land van een eendagsevenement naar een online platform dat jaarrond de muziekindustrie, de culturele sector en het onderwijs verbindt. Als bezoeker word je een member die kan participeren: chatten, feedback vragen op muziek, ondernemersvragen stellen, nieuwe bandleden zoeken of netwerken.

No Man’s Land 2020 telt meer dan veertig programma-onderdelen die worden gepresenteerd op het nieuwe online platform. Laat je informeren door fondsen, boekers en managers bij crash courses, neem actief deel aan discussies met experts tijdens de panelgesprekken of doe nieuwe ideeën op bij inspiratiesessies. Digitale borrels en live Q&A sessies via Zoom garanderen netwerkmomenten met experts en bezoekers. Liever een-op-een sparren met pro’s, je demo laten beoordelen of de strijd aangaan met andere rappers? Dan kun je terecht bij Het Spreekuur, Musicmaker Demopanel, het Online Feedback Café van De Nieuwe Oost & Booster en de TRIFECTA Cypher.

Dit jaar staat ‘Het belang van (artistieke) eigenheid’ centraal. We leven in een tijd waarin de behoefte aan diverse, authentieke geluiden groter is dan ooit. Oprechtheid en eigenheid zoeken we in onze leiders en buren, in vreemden en naasten, in kunst en cultuur. De behoefte aan nieuw aanbod vraagt om onderzoek en experiment. Het vraagt om nieuwe makers en jonge talenten die het aandurven hun maakprocessen en persoonlijke ontwikkeling krachtig en radicaal vanuit zichzelf te initiëren en presenteren. No Man’s Land (h)erkent deze noodzaak en faciliteert de omgeving om elkaar te ontmoeten, in gesprek te gaan en kennis te delen.

Via onze socials houden we je op de hoogte van het programma, het online platform en hoe je als artiest kunt deelnemen aan No Man’s Land. Volg je ons al op Instagram, Facebook en LinkedIn?